Jubileumconcert in 2013 – Vocal Vision heeft uitgepakt!

En hoe! Voor een volle zaal met vrienden, familie, oud-leden, pers en overige belangstellenden zongen we de sterren van de hemel. Nadat het publiek in vogelvlucht een indruk kreeg van de afgelopen 10 jaar gingen de gordijnen open en stond het Vocal Vision van 2013 op de planken. Het eerste blok werd afgesloten met twee nummers waar de oud-leden ook nog een duit bij in het zakje deden.

Na de pauze kwam het nieuwere werk aan bod met nummers als No mercy en A night like this. De spetterende finale kwam van Adele met het nummer Rolling in the deep.

In onze dropbox vindt u de gehele opnames van het concert en het open podium. Ook vindt u daar enkele nummers die we op CD kwaliteit opgenomen hebben. Vraag de inloggegevens aan via henk@vocalvision.nl.transurl.nl

Ten slotte, op youtube vindt u een tweetal compilaties van ons concert:

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.