Dirigent vacature

Na ruim 6 jaar prettige samenwerking heeft onze dirigent Jurriaan Grootes aangegeven dat hij de groep zal gaan verlaten.

Ben jij onze nieuwe, gemotiveerde, muzikaal leider die het beste uit onze vocal group Vocal Vision weet te halen?
Dan kun jij ons per augustus 2018 komen versterken.

Profielschets Vocal Vision

Vocal Vision is een vocal group in Zeist met 20 leden (SATB) in de leeftijdsgroep 25-55 jaar. Het repertoire bestaat uit close harmony a capella gezongen 4- tot 8-stemmige stukken. De leden studeren hun partijen zelfstandig in, met behulp van geluidsbestanden. De zang wordt ondersteund door een eenvoudige choreografie. Elk jaar organiseert Vocal Vision een speciaal concert, ook zijn er ongeveer zes wisselende optredens. De repetities zijn op woensdag van 20.00 – 22.00 uur in Zeist.

Taken/verantwoordelijkheden dirigent:

Je:

  • formuleert in samenspraak met bestuur en leden een visie op ontwikkeling en gewenst kwaliteitsniveau en de manier waarop daaraan gewerkt wordt.
  • ontwikkelt de zangkwaliteit ondersteund door zang-, adem- en ontspanningsoefeningen en gericht advies aan individuele koorleden.
  • helpt de leden de stukken zelfstandig in te studeren door het maken of beschikbaar stellen van digitale geluidsbestanden en (dig.) bladmuziek.
  • neemt kandidaat-leden een stemtest af in aanwezigheid van 2 koorleden, waarbij o.a. aandacht is voor: ontwikkeling van de stem, stemvast zijn.
  • stelt het repertoire samen in overleg met de muziekcommissie en zoekt geschikte arrangementen in samenwerking met de muziekcommissie, past deze aan of arrangeert zelf in opdracht van Vocal Vision.
  • bent als muzikaal leider eindverantwoordelijk voor de muzikale prestatie inclusief de presentatie. Je werkt hierin flexibel samen met bestuur, commissies en eventuele (externe) regisseurs en coaches.

Interesse?

Mail uiterlijk vrijdag 18 mei 2018 naar dirigentvacature@vocalvision.nl dirigentvv@gmail.com voor het volledige profiel. Gesprekken en proefdirecties zullen in overleg na 18 mei plaatsvinden.

Reacties gesloten