The Lonely Planet & Vocal Vision

Vanwege de beperkingen door Corona ging ons concert op 17 mei niet door. Maar … u houdt het tegoed!

Lonely Planet is de bekende reisgids die op eigen wijze de wereld verkent en tips geeft waar te wezen. Onze Lonely planet staat voor onderweg zijn in je leven, een soms eenzame zoektocht naar verbondenheid en communicatie, naar je roots, een geliefde. Kan gaan over miscommunicatie, elkaar niet begrijpen of gekend zijn. Groot en klein leed, maar ook humor รก la ‘lost in translation’ in onze multiculturele samenleving (allemaal anders en toch hetzelfde) of onderweg op reis. Alleen in de drukte, of in je relatie. Verbonden door universele gevoelens zoals angst voor het onbekende maar ook het verlangen naar liefde. Met elkaar zingend op weg naar begrip en elkaar verstaan!


Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.