Open repetitie

Iedereen die van zingen houdt en wel eens wil weten of er muziek in zit, is van harte welkom op onze jaarlijkse open repetitie.

Onder begeleiding van de professionele dirigent Suzanne van AlthuisĀ zingt de groep op deze avond nummers die snel zijn mee te zingen. Je kunt dan ervaren hoe het is om in een koor zonder instumentale begeleiding (a cappella) te zingen.repetitie kwartetje

Heb je altijd al in een modern, relatief klein a capella koor willen zingen? Dan is dit een leuke gelegenheid om uit te proberen of je je thuis voelt bij ons. We beginnen dan net aan een nieuw programma, dus het is een zeer geschikt instapmoment.

Als je dat wil, kun je een stemtest doen om je bereik en stemgroep te bepalen.

Stuur een mailtje naar onze secretaris om te komen luisteren en meezingen

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.