Vocal Vision zingt mee op CD!

Alex van der Horst, tandarts in het dagelijks leven, had een bijzonder muzikaal project opgezet, “Levensloop en lange liefde”, dat resulteerde in een mooie CD. Zoals hij zelf zegt op z’n website:CDHoesjeAlexVanDerHorst

“Zowel in dichtbij als in ver verleden heb ik liedjes geschreven die zijn ontstaan door soms langdurig sudderen en vaak onverwacht samenvallen  van gedachten, tekstflarden, melodieën, akkoorden en andere ingrediënten. Gaandeweg leken ze alle met het thema -levensloop en lange liefde-  samen te hangen. Het zijn vooral Nederlandstalige luisterliedjes. De meeste bleven langdurig in de kast, of op de plank liggen, totdat tot me doordrong dat ze ook voor anderen er toe doen.

Dit project lijkt het meest op wat singer-songwriters doen. Echter is gebleken dat instrumentale begeleiding door anderen zowel de singer als de songs meer kracht en klank geven. De muzikanten in dit project hebben de liedjes, elk in hun eigen setting, samen met mij tot leven gebracht.”

20150429 CD opname 2Vocal Vision heeft, met een arrangement van onze dirigent Jurriaan Grootes, het achtergrondkoor verzorgt voor het lied “Strandliefde”. Een prachtig lied over de zee en het strand en de duinen. De opnameleider daarbij was Bernard Schomaker van “Therecordingshack” uit Zeist, hier aan het werk te zien tijdesns de voorbereidingen van de echte opname die later gemaakt is.

Ga voor meer informatie over dit project naar http://www.levensloopenlangeliefde.com/  (waar je ook de CD kunt bestellen).

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.