Vocal Vision zong op de Country & Christmas Fair in kasteel Haarzuilens (23-11-2018)

Country & Christmas Fair: een sprookjesachtige kerstbeleving in hartje Nederland. Vanaf het moment dat u onder de poort doorloopt bij de Country & Christmas Fair wordt u ondergedompeld door het fijne, warme gevoel van de mooiste tijd van het jaar; Kerst!
Kasteel de Haar in Utrecht is al 16 jaar het sprookjesachtige toneel van de grootste Kerstbeleving van de Benelux. Naast een geweldig dagje uit voor jong en oud is de Country Christmas Fair de plek om alvast in de juiste sfeer te komen en te shoppen voor geweldige decoraties, delicatessen en de leukste presentjes.
Maar ook voor de niet shoppers onder u is het bij dit event heerlijk toeven. Zo zijn er tal van smakelijke stands waar u heerlijk kunt eten en genieten van een heerlijk kopje koffie of misschien toch een warme Chocomel met rum 0m even op te warmen? Ook aan vermaak en entertainment is er meer dan genoeg om te beleven, geheel in winterse kerstsferen natuurlijk.
Kortom. Voor het perfecte dagje uit deze winter bent u van harte welkom bij de Country & Christmas Fair!

Meer informatie: https://countrychristmasfair.nl/

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.