Vocal Vision ‘in concert’

Vocal Vision vierde op 15 juni 2018 ’s avonds haar 3e lustrum feestje

Vocal Vision laat in deze voorstelling zien dat we allemaal ‘vrienden, buren en familie’, jawel ‘koorlega’s’ van elkaar zijn. We gaan met elkaar van beleving naar beleving: van feest naar feest, waar ook ups en downs plaatsvinden. Denk maar aan versierpogingen die kunnen mislukken op een feestje (‘Smooth’), een gezellig taart-op-schoot tafereel waar eens lekker gekletst en ‘geroddeld’ kan worden (‘They all laughed’), of dat je met de buurt eens protesteert tegen onrechtvaardigheid (‘Seven seconds’). Niets menselijks is ons vreemd in deze voorstelling. Het één vloeit over in het ander: het leven is een feestje!

Programma:

Familiefeest

 • Verjaardagsmedley
 • They all laughet
 • Als de liefde niet bestond
 • Butterfly
Afterparty

 • Africa
 • Water under bridges
 • Smile
 • A night like this

Buurtfeest

 • Seven Seconds
 • Gente Humilde
 • I won’t give up
 • Smooth
Lustrumfeest

 • On my way
 • Everything
 • Chan Chan
 • Celebration

Dirigent: Jurriaan Grootes
Percussie: Annes Diemont en Arturo Escalante

Foto’s, klik hier

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.