Panda van Proosdij (choreografie)

Panda van Proosdij heeft haar opleiding gevolgd aan de Rotterdamse Dansacademie. Daarbij heeft ze verschillende theatercursussen gevolgd o.a. in New-York, Wiesbaden en Azzano (Italië).

pandaPanda heeft de methode Voice & Physique ontwikkeld. Deze methode gaat over het ondersteunen van de stem door het creëren van een goed fysiek bewustzijn en een manier om beweging te laten bijdragen aan de kwaliteit van zingen. Ze geeft masterclasses Voice & Physique aan dirigenten en zangers in binnen en buitenland en begeleidt als bewegingscoach en regisseur vanuit haar methode sinds 2006 regelmatig het Nationaal Jeugdkoor en het Nationaal Kinderkoor o.l.v. Wilma ten Wolde.

Als docent/workshopleider is Panda betrokken bij diverse Europese festivals van o.a. Europa Cantat (Mainz-2006, Utrecht-2009, Bonn-2008 +2010, Pärnu/Estland-2011) en van het AMJ (Wolfenbüttel-2007).

Tevens is Panda werkzaam als gastdocent bij Codarts Rotterdam afdeling Muziektheater en Docent Muziek en als regisseur/choreograaf verbonden aan musicalvereniging Sempre Sereno.

 

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.