Video’s

Wie is Vocal Vision?

Klik op de foto voor een impressie van wie we zijn en wat we zingen.

Dubbelconcert met Existe 11 oktober 2019

Op 11 oktober 2019 heeft Vocal Vision met Existe een dubbelconcert gegeven in Utrecht. Twee nummers zongen we samen. Wow, wat een geweldige ervaring om dat met zo’n grote groep te doen! Daarnaast zong elke groep stukken uit het eigen repertoire. Hieronder de compilatie en hier de link naar de playlist met alle nummers apart die Vocal Vision zong.


Optreden in het Torenlaantheater in 2019


Lustrumconcert op 15 juni 2018

Het publiek, waaronder veel oudleden, heeft genoten van ons lustrumconcert. Extra feestelijk omdat we gebruik mochten maken van de Willem Pijperzaal in Figi (met dank aan de FAP). Na afloop in de bar gingen we nog even samen met de oudleden door met oud-repertoire :-). Hieronder de compilatie en hier de link naar de playlist op Youtube met alle nummers apart.


Vocal Vision met Pia Douwes en Dimitri Verhoeven in ‘A Winter’s Tale’, 3 februari 2017 in Figi

Winter. Knetterend haardvuur, warme jassen en dikke sjaals, korte dagen en koude nachten. Te midden van sneeuw en ijs heerlijk genieten van muziek met een winters thema. Niemand minder dan Pia Douwes brengt deze ode aan de winterperiode. Met haar stem vult ze de zaal met warmte en gezelligheid. De koude van buiten zal al snel vergeten zijn en plaats maken voor een warm lentegevoel. Pia wordt ieder optreden ondersteund door een lokaal koor. In Zeist is dat Vocal Vision! Wij zingen graag met Pia mee: vijf nummers met haar en vijf nummers uit ons eigen repertoire. Bekende klassiekers uit de musical-, film- en cabaretwereld komen in deze hartverwarmende winterreis voorbij. Kortom: Een programma om de winter mee te omarmen.


Kerst bij kasteel de Haar


Meer zien en horen? Hier vind je ons youtube kanaal


Reacties zijn gesloten.