Vacatures

Repetie

Jij?

Wil je een keer vrijblijvend meedoen? Dat kan! Kom een keer luisteren en meezingen tijdens een van onze vaste repetities: woensdag van 20:00 tot 22:00 uur in het Volksgebouw op de Minckelerslaan 36A in Zeist.

We hebben plek bij de tenoren, bassen, alten en sopranen.

Hoe werken wij?

Op de repetitie maken we kennis met een nieuw nummer. Daarna studeren de zangers de partijen thuis deels zelfstandig in met behulp van mp3-bestanden en bladmuziek. We gebruiken daarbij drie fases: nieuw, oefenen, uit het hoofd kunnen zingen en zingen met choreografie. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad gaan daar enkele of meerdere weken overheen voor een nummer ‘zit’.

Wij werken samen aan het organiseren van onze optredens. We hebben diverse commissies die zorgen voor de choreografie, aankleding, promotiemateriaal, techniek en dergelijke. Nieuwe initiatieven zijn daarbij steeds van harte welkom.

Auditie en daarna?

Vocal Vision zingt in kleine bezetting (max. 25 zangers) voornamelijk 4-8 stemmige nummers. Daarom vinden we het belangrijk dat je muzikaal bent en individueel je partij goed beheerst.

Bij de audities selecteert de dirigent met 2 leden uit het koor op affiniteit met het lichte-muziekgenre, je muzikale niveau, stembeheersing, toonvastheid, zelfstandigheid en solistische potenties. Ook is er een leeftijdscriterium van maximaal 55 jaar voor nieuwe leden.

Reacties zijn gesloten.