Vocal Vision is

Vocal Vision

Wij zijn een enthousiaste vocal group uit Zeist. Onze sopranen, alten, tenoren en bassen zingen a capella en close harmony en met veel plezier aanstekelijke en ontroerende nummers uit de lichte muziek, pop en jazz. Dit doen we onder de bezielende leiding van Susanne van Althuis en gesteund door onze sponsors.

Vocal Vision treedt zo’n acht keer per jaar op. In Zeist natuurlijk, maar ook elders in de provincie Utrecht zoals Doorn, Bilthoven en Utrecht. We organiseren zelf avondvullende concerten, treden op tijdens festivals en zijn te horen en zien bij festiviteiten.

De lat ligt hoog: een nummer moet kwaliteit hebben en optredenswaardig zijn. Dat betekent dat een nummer niet alleen mooi is om naar te luisteren, maar ook aantrekkelijk is om naar te kijken. Daar repeteren we dan ook elke week voor (muziek en ‘staging’) en voor onze leden is dat het muzikale hoogtepunt van de week. Na de repetitie zingen velen van ons nog een uurtje door bij de bar, omdat het zo geweldig is om samen te zingen. Regelmatig hebben we workshops waarin we werken aan het verhogen van onze kwaliteit.

Zit een nummer eenmaal goed in elkaar, dan kan het spetteren! En daar doen we het uiteindelijk voor: ons enthousiasme en gevoel overbrengen, zodat ons publiek er stil van wordt of juist van gaat stralen.

Zo wonnen we ook ooit de publieksprijs bij het Amusement & Korenfestival in Zeist: we hadden het publiek met overtuiging geraakt! Dat is onze kracht!

zoektermen: koor lichte muziek

Reacties zijn gesloten.